Sponsorer

Ett stort tack till våra Ready4More-sponsorer!

Kyrktorget presenterar uppgifter om ca 5 000 församlingar och kyrkor från de kristna samfunden. Förutom kyrkor och kapell visas församlingshem, expeditioner, sommarhem, lägergårdar, kristna campingar och gårdar, second hand-affärer och annan kristen verksamhet.

Jonssons Rörfirma är ett auktoriserat VVS-företag, verksamt i Hultsfred och Högsby kommun med omgivningar, som sedan 1960 hjälper företag och privatpersoner med alla former av fullständiga VVS-installationer.

TegIT bildades 1989 och har sedan dess utfört konsulttjänster inom IT- området, främst till större företag och statliga verk. På senare tid har kundkretsen utvidgats till småföretag och privatpersoner.

Tranås Resebyrå är specialiserade på tjänsteresor för icke-kommersiella kunder, bland annat biståndsorganisationer, och har lång erfarenhet och stor kunskap om dessa resor, ibland till mycket udda resmål. Företaget erbjuder personlig service, har en hel del specialpriser och är miljöcertifierat.

Vill du och ditt företag också vara med och sponsra Ready4More? Välkommen att höra av dig till oss på info@ready4more.se.