Equmeniakyrkan vill sända ut människor som längtar ut i världen, möta människor och göra en insats för andra, växa i sitt engagemang för internationella frågor och mission och utforska sin kallelse till missionär.

Allmän information: Missionsvolontärsprogrammet finns till för den som har tidigare erfarenhet av längre utlandsvistelse, är självgående och vill fortsätta att utforska, pröva eller fördjupa Guds kallelse till mission.
Exempel på aktuella behov: Det finns flera olika möjligheter för insatser. Aktuella exempel är församlingsutveckling i Spanien; pedagoger och lärare, administration på nödhjälpsorganisation i Kongo Brazzaville; läkare eller sjuksköterska inom sjukvård i Kongo och Egypten.
Aktuell tidsperiod: Tidsperioden kan vara mellan tre månader och två år.
Övrig information: Programmet är öppet för alla åldrar och antagning sker året runt. Vistelsen finansieras av missionsvolontären.

Anmäla intresse: Equmeniakyrkan har egna rutiner för volontäransökan och ansvarar själva för hela missionsvolontärsprocessen. Gå till www.equmeniakyrkan.se/mvp för direkt kontakt, mer information och anmälan av intresse.