Familjebyn Caminul Felix i Rumänien behöver snarast bygga upp ett raserat staket på det lantbruk som drivs av familjebyn.

Land: Rumänien
Stad: Oradea
Aktuellt behov: Ett gammalt, förfallet staket på lantgården Caminul Felix är i stort behov av återuppbyggnad, en hjälpinsats mycket lämplig för händiga frivilligarbetare.
Aktuell tidsperiod: Snarast enligt överenskommelse med projektledare. Insatsens längd är cirka en vecka för en grupp på 4-5 personer.
Övrig information: En grupp på några personer är det mest önskvärda, men även enstaka volontärer är välkomna. Det finns också andra reparationsarbeten att utföra på gården för den som under valfri tid vill göra ytterligare insatser. Se bilder från Caminul Felix lantgård under ”Foton” på Facebooksidan https://www.facebook.com/caminulfelixromania. Logi och mat finns på familjebyns gästhem Noble House på området, https://www.facebook.com/noblehouseoradea.

Anmäla intresse: Caminul Felix har egna rutiner för ansökan till sina volontärbehov. Därför ansvarar organisationen själv för hela volontärprocessen och du kontaktar Caminul Felix direkt, info@caminulfelix.org, för ytterligare information och volontäransökan.