Mercy Ships söker kontinuerligt många typer av yrkeskunniga volontärer till sina civila sjukhusfartyg i Afrika.

Övrig information: Mercy Ships International äger och driver sjukhusfartyg med sjukvård och biståndsprogram i Afrika. Läs om det senast sjösatta fartyget Global Mercy här. Mercy Ships Sverige söker volontärer till att tjänstgöra i sina yrkesroller på sjukhusfartygen med en mängd olika medicinska, maritima och allmänna uppgifter. Gå till organisationens förteckning Opportunities för att hitta behov av just din yrkeskompetens. Läs också om Mercy Ships svenska volontärer. Volontärinsatsernas längd är mellan några veckor och två år.

Anmäla intresse: Mercy Ships har utvecklade egna rutiner för ansökan till sina många volontärbehov. Därför ansvarar organisationen själv för hela volontärprocessen och du går direkt till Bli volontär på Mercy Ships utförliga svenska hemsida för information, kontakt och volontäransökan.