Familjebyn Caminul Felix i Rumänien bygger bostäder till sina unga vuxna på sitt område och behöver hjälp av händiga frivilligarbetare.

Land: Rumänien
Stad: Oradea
Aktuellt behov: Volontärer som kan hjälpa till vid uppförandet av enkla, ändamålsenliga villor i projektet Felix Habitat Homes. Händiga personer behövs för att bistå lokala hantverkare på olika sätt under konstruktionsarbetet, gärna ett team på 2-4 personer. Insatserna sker med lokal arbetsledare. Specifik information ges av projektledare.
Aktuell tidsperiod: Enligt överenskommelse med projektledare. Insatsens längd helst 2-3 veckor.
Övrig information: Ungdomar som har växt upp på Caminul Felix erbjuds, när de har blivit vuxna och lämnat familjehemmet, möjlighet att flytta in i nyuppförda bostäder i anslutning till lantgården. Villaområdet utökas kontinuerligt genom nybyggnation i mån av ekonomiska och personella resurser.

Anmäla intresse: Caminul Felix har egna rutiner för ansökan till sina volontärbehov. Därför ansvarar organisationen själv för hela volontärprocessen och du kontaktar Caminul Felix direkt, info@caminulfelix.org, för ytterligare information och volontäransökan.