BEHOV MED KORT VARSEL

Östeuropeiska Bibelskolan i Oradea håller på att färdigställa sitt nya internat och behöver omgående hjälp med bl a montering av nyinköpta möbler.

Land: Rumänien
Stad: Oradea
Aktuellt behov: 2-3 personer för montering av inredningen till de olika rummen i bibelskolans nya internatbyggnad: 40 stolar, 36 enkelsängar, 22 bord, 18 garderober och 4 soffor. Dessutom diverse praktiska insatser efter behov för att lokalerna ska bli klara till skolans 25-årsjubileum den 25/10 2019.
Aktuell tidsperiod: September och de första två veckorna i oktober 2019. Insatsens längd en vecka eller mer beroende på personliga möjligheter och genom överenskommelse med projektansvarig.
Övrig information: Skolan har bra kontakter för mat och logi och kan ta emot volontärer på kort varsel.

Anmäla intresse: Östeuropeiska Bibelskolan har egna rutiner för ansökan till sina volontärbehov och ansvarar själv för hela volontärprocessen. Du kontaktar därför bibelskolan direkt för ytterligare information och volontäransökan, secretariat@cbee.ro, och behöver alltså i detta fall inte anmäla ditt intresse till Ready4More.