Pingstförsamlingen i Novovolynsk behöver volontärer av många olika slag till sina olika läger för barn i sommar.

Land: Ukraina
Stad: Novovolynsk norr om Lviv i västra Ukraina.
Aktuellt behov: Volontärer av olika slag till barnläger som arrangeras av pingstförsamlingen Kovcheh i Novovolynsk. Församlingen formulerar följande behov och möjligheter till insatser för volontärer:
1. Att organisera och genomföra undervisning i grundläggande engelska.
2. Att bidra med kreativa inslag i lägerprogrammet.
3. Att vara med och planera och utveckla lägerprogrammet med nya idéer och inslag.
4. Att hjälpa till med organisation, arrangemang och praktiska insatser av många olika slag.
Aktuell tidsperiod: Under sommaren. Exakt tidpunkt för de olika lägren meddelas av lägeransvariga.
Övrig information: Församlingen har organiserat sommarläger för barn i 20 år, dels dagläger under några dagar i olika byar då barnen återvänder till sina hem över natten, dels 10-dagarsläger på en hyrd lägergård. Församlingen äger nu också ett eget område, där läger i sommar för första gången kommer att anordnas, med strävan att också förnya och utveckla lägerverksamheten. Det innebär att flera läger av olika slag kommer att äga rum sommaren 2020 och att volontärer som kan möta olika behov behövs till dem alla. Detaljerad information lämnas av lägeransvariga.

Ansvarig för fortsatt kontakt: Ready4More.

Klicka här för information om hur du går vidare.