En liten församling i Ukraina som har bildats utifrån ett rehabcenter för missbrukare behöver hjälp med bygge av kyrka.

Land: Ukraina
Stad: Novovolynsk norr om Lviv i västra Ukraina.
Aktuellt behov: 2-5 yrkeskunniga hantverkare under 1-4 veckor eller mer för uppförande och inredning av en liten kyrka i den lilla byn Olesk utanför Novovolynsk. Detaljerad beskrivning av typ av insatser lämnas direkt av ansvariga för bygget.
Aktuell tidsperiod: Pågående. Exakt tidpunkt och tidsåtgång är beroende på byggnationens framskridande och avgörs i samråd med byggansvarig.
Övrig information: Pingstförsamlingen Kovcheh i Novovolynsk driver nio rehabiliteringscenter för sammanlagt ca 70 missbrukare i omkringliggande byar. Arbetet är mycket framgångsrikt och har lett till upprättelse för många människor samtidigt som församlingens övriga verksamhet har växt kraftigt i byarna. Den lilla kyrkan i byn Olesk byggs just nu av rehabcentrets gäster, som saknar yrkeskompetens. Behovet av hjälp från yrkeskunniga hantverkare är stort.

Ansvarig för fortsatt kontakt: Ready4More.

Klicka här för information om hur du går vidare.