Mercy Ships söker kontinuerligt många typer av yrkeskunniga volontärer till sina civila sjukhusfartyg i Afrika.

Övrig information: Mercy Ships International äger och driver sjukhusfartyg med sjukvård och biståndsprogram i Afrika. Mercy Ships Sverige söker volontärer till att tjänstgöra i sina yrkesroller på sjukhusfartygen med en mängd olika medicinska, maritima och allmänna uppgifter. Gå till organisationens förteckning Volunteer Opportunities för att hitta behov av just din yrkeskompetens. Volontärinsatsernas längd är mellan några veckor och två år.

Anmäla intresse: Mercy Ships har utvecklade egna rutiner för ansökan till sina många volontärbehov. Därför ansvarar organisationen själv för hela volontärprocessen och du går direkt till Mercy ships volontärsida för fullständig behovsförteckning och ytterligare information. Du behöver alltså i detta fall inte anmäla ditt intresse till Ready4More.