Operation Mercy söker yrkesutbildade volontärer till biståndsarbete av olika slag och inom områden, till exempel hälsovård, IT, kommunikation, undervisning och katastrofinsatser.

Övrig information: Operation Mercy arbetar bland fattiga och marginaliserade människor i Centralasien, Mellanöstern och Nordafrika genom en mängd olika samhällsutvecklings- och biståndsprojekt. Operation Mercy är en internationell organisation med huvudkontor i Örebro. Gå direkt till organisationens hemsida för utförlig information.

Anmäla intresse: Operation Mercy har rutiner för ansökan till aktuella volontärbehov. Därför ansvarar organisationen själv för hela volontärprocessen och du går direkt till Kontakt på organisationens hemsidaför att anmäla ditt intresse. Du behöver alltså i detta fall inte anmäla ditt intresse till Ready4More.